Biografie

Met een voorliefde voor muziek, begint Koen Willemsen op 15-jarige leeftijd muziek te draaien. DJ Koen is op dat moment nog met name te vinden op verjaardagen en slagingsfeestjes in zijn woonplaats Wijchen en omgeving. Hij voelt goed aan welke muziek zijn leeftijdsgenoten willen horen en weet er keer op keer een knalfeest van te maken. Iedereen is laaiend enthousiast en Koen besluit om zich verder te verdiepen in de muziek. Hij ontpopt zich al snel tot allround DJ met een hoog party gehalte.

Doordat DJ Koen heel verschillende muziekstijlen draait en combineert, is hij dé feest DJ van Wijchen en omstreken. Of het nu gaat om een bruiloft, themafeest, jubileum, verjaardag, schoolfeest of evenement, met of zonder drive-inn discotheek. Van Top 40 tot Dance, de leukste Dance Classics (70’s, 80’s, 90’s, 00’s), van Nederlandstalig tot R&B, Moombahton en van Après Ski tot Happy Hardcore. Alles om er één groot feest van te maken!

Drive Inn DJ Koen Wijchen 4

Uiteindelijk draait alles erom dat u een mooi feest heeft. Maak daarom je wensen kenbaar en DJ Koen zal een goede draai aan uw feest geven. Neem vrijblijvend contact op en bespreek de mogelijkheden. DJ Koen zal aan je wensen voldoen!

Klik hier om referenties te zien en wat anderen over hem zeggen.

Singles van DJ Koen

Naast het draaien van muziek, zoekt DJ Koen ook regelmatig samenwerkingen met andere DJ’s en artiesten en bracht inmiddels twee singles uit.

In oktober 2015 brengt DJ Koen in samenwerking met DJ Ronnie de party single We Zingen en We Springen uit bij het platenlabel Berk Music. Bovendien staat het nummer op diverse verzamel CD’s. Je kunt de single We Zingen En We Springen downloaden via iTunes of Zazell

In november 2013 brengt DJ Koen in samenwerking met DJ Joey de party single Vrij als de Wind (Party Version) uit bij het platenlabel Hit It Music. Bovendien staat het nummer op diverse verzamel CDs. Je kunt de single Vrij Als De Wind downloaden via iTunes of Zazell.