DJ Wijchen

Een DJ in Wijchen nodig? DJ Koen Willemsen is dè feest DJ van Wijchen en omgeving. DJ Koen verzorgt met veel plezier de muziek op jullie bruiloft, personeelsfeest, themafeest, jubileum of wat voor feestje dan ook! Met ruime ervaring tijdens besloten feesten, maar ook in uitgaansgelegenheden als Café De Arend en tijdens evenementen als het Trivos Nachtvolleybaltoernooi, kermis en carnaval, weet DJ Koen wat jouw feestje nodig heeft om te slagen! Natuurlijk in Wijchen, maar ook daarbuiten! DJ Koen zal aan je wensen voldoen!

Feestlocaties in Wijchen

DJ Koen heeft in vrijwel alle zalen en feestgelegenheden in Wijchen en omgeving al meer dan eens gedraaid. Geven jullie je feest bijvoorbeeld bij Sterrebosch, Verploegen, De MarkiesHoogeerdUmberto, Thuis bij Fien of St. Frans, dan is dat bekend terrein voor DJ Koen! Grote kans dat hij ook al eens was bij de locatie die jullie op het oog hebben. Maar ook in feestlocaties waar DJ Koen nog niet eerder was, zet hij de boel graag op zijn kop en zorgt hij voor één grote party! Komen jullie gasten veelal uit Wijchen? Dan zal DJ Koen voor velen ook een bekend gezicht zijn achter de draaitafels.

Werkwijze

Als je DJ Koen boekt, houdt hij rekening met jullie wensen: het draait immers om jullie feest! Maak je wensen kenbaar en DJ Koen weet er een goede draai aan te geven. Verder voelt hij jullie gasten en de avond goed aan, dus als je van alles wat wilt horen, heb je de juiste DJ gevonden.

Meer weten over DJ Koen?

Op deze website kun je meer lezen over Koen in zijn biografie, zie je waar DJ Koen eerder draaide bij referenties en kun je natuurlijk foto’s en video’s bekijken. Daarnaast beschikt DJ Koen over verschillende drive-inn sets en als er iets nieuws is te melden lees je dat natuurlijk ook.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben of DJ Koen willen boeken? Neem dan geheel vrijblijvend contact op!

DJ Koen Wijchen