DJ Koen stelt zich voor! (inclusief video)

DJ Koen is de allround party DJ van Wijchen en omgeving. Ben je op zoek naar een DJ met Drive-Inn show voor jullie bruiloft, themafeest of jubileum? Of zoek je een DJ die een evenement met muziek op zijn kop zet of die achter de DJ booth plaatsneemt in een kroeg? DJ Koen zal aan je wensen voldoen! Bekijk de impressie video hieronder om een goed beeld te krijgen van DJ Koen en zijn activiteiten.

Activiteiten DJ Koen

Bar Fabels Ellmau 2014 (91)Met ruime ervaring in het draaien op bruiloften, verjaardagen, bedrijfsfeesten en andere besloten feesten, als ook in feestcafés, uitgaansgelegenheden, feesttenten en discotheken, weet DJ Koen wat nodig is om er een feest van te maken.

Maar ook op evenementen, kermissen en pleinfeesten is DJ Koen graag van de partij om de avond naar een hoger FEEST niveau te tillen. Een themafeest, carnaval, après ski, in binnen- of buitenland, DJ Koen knalt de juiste platen door de speakers!

Impressie video (4,5 minuut)

Beeld zegt natuurlijk meer dan duizend woorden. Bekijk de impressie video van DJ Koen hieronder en zie binnen enkele minuten wat DJ Koen voor jou kan betekenen:

Bekijk ook de referenties. Wil jij DJ Koen ook boeken voor jouw feest? Neem snel vrijblijvend contact op!